De Applicatie Manager

UW APPLICATIE-LANDSCHAP DUIDELIJK IN BEELD

applicatie-managerHet beheren van applicaties binnen uw bedrijf is een ingewikkelde en tijdrovende bezigheid. Ieder applicatie kent zijn eigen levenscyclus, programmeertaal en implementatie techniek.

Application Manager biedt een oplossing door alle gerelateerde data op een centrale plek op te slaan. Het is een snelle en veilige tool met een gebruiksvriendelijke interface. De interface wordt in uw eigen huiskleur en met uw eigen logo getoond, volledig ‘branded’.

Met de Application Manager beheer(s)t u de volledige levenscyclus van alle applicaties in uw organisatie. Zo bent u op ieder moment op de hoogte van alle aanwezige applicaties met de volledige essentiele bijbehorende informatie. Updates installeren wordt veel eenvoudiger en met een migratie naar een nieuwere versie van het Microsoft OS worden er aanzienlijke besparingen in tijd en geld gerealiseerd.

Applicatiebeheer op onze wensen afgestemd

Onze packaging-werkzaamheden hebben we uitbesteed aan AVANCE Application Management. Zij verzorgen voor ons deels de intakes, alle packaging en virtualisatie van applicaties en leveren die vervolgens op aan applicatiebeheer. Het proces is op onze wensen afgestemd. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening vanwege de korte lijnen zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast zijn de packages kwalitatief goed; AVANCE heeft duidelijk de juiste expertise in huis.

Reinier de Graaf is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Hoofdlocatie is in Delft, tevens is er een vestiging in Voorburg en zijn er buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg. In het ziekenhuis werken ruim 3.000 professionals, onder wie circa 190 medisch specialisten verdeeld over 37 specialismen.

Het Reinier de Graaf - Michel de Bruin, Teamleider Operations

Coen van Heese
Business Developer

Ronald Degeling
Sales Manager

Guillermo Ortiz
Business Unit Manager