Application Management

BEHEER(SEN) VAN UW APPLICATIE-LANDSCHAP.

De applicatie intake is het meest cruciale proces in het hele package proces. Zonder de juiste applicatiegegevens is het niet mogelijk om een goede package te kunnen maken. Het voorhanden hebben van alle informatie kan heel veel tijd en kosten besparen. Veel organisaties weten slechts bij benadering hoeveel applicaties er worden gebruikt.

AVANCE biedt kosteloos een totale scan aan van het applicatielandschap. In de rapportage wordt duidelijk welke software wordt gebruikt en of licenties toereikend zijn of dat er juist teveel wordt betaald voor licenties.

De output kan gebruikt worden als import voor onze webbased oplossing: de Applicatie-Manager.nl
Alle basisgevens van de applicaties liggen dan vast in deze Nederlandstalige tool en kunnen worden aangevuld met alle relevante informatie.

Applicatiebeheer op onze wensen afgestemd

Onze packaging-werkzaamheden hebben we uitbesteed aan AVANCE Application Management. Zij verzorgen voor ons deels de intakes, alle packaging en virtualisatie van applicaties en leveren die vervolgens op aan applicatiebeheer. Het proces is op onze wensen afgestemd. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening vanwege de korte lijnen zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast zijn de packages kwalitatief goed; AVANCE heeft duidelijk de juiste expertise in huis.

Reinier de Graaf is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Hoofdlocatie is in Delft, tevens is er een vestiging in Voorburg en zijn er buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg. In het ziekenhuis werken ruim 3.000 professionals, onder wie circa 190 medisch specialisten verdeeld over 37 specialismen.

Het Reinier de Graaf - Michel de Bruin, Teamleider Operations

Koen van Heese
Business Developer

Ronald Degeling
Sales Manager

Guillermo Ortiz
Business Unit Manager