NEN- 4400

KWALITEIT STAAT VOOROP

AVANCE is NEN-4400 gecertificeerd. De Stichting Normering Arbeid beheert een openbaar register van ondernemingen die voldoen aan NEN 4400. Op de website van Stichting Normering Arbeid zijn alle financieel betrouwbare ondernemingen met dit keurmerk opgenomen. Deze website wordt dagelijks ververst. Geïnteresseerden kunnen een verklaring van goed betalingsgedrag van de website downloaden.

Om uw risico’s daadwerkelijk te beperken moet u, wanneer u zaken wilt doen met een gecertificeerde onderneming, zelf nog een aantal zaken checken. Op de website van Stichting Normering Arbeid staat een checklist die u kunt downloaden. Uiteraard willen wij u hierover ook persoonlijk informeren.

Zo weet u dat wanneer u zaken doet met AVANCE dat u werkt met een solide partner die zich aan de regels houdt en waar kwaliteitsbesef voorop staat.

Applicatiebeheer op onze wensen afgestemd

Onze packaging-werkzaamheden hebben we uitbesteed aan AVANCE Application Management. Zij verzorgen voor ons deels de intakes, alle packaging en virtualisatie van applicaties en leveren die vervolgens op aan applicatiebeheer. Het proces is op onze wensen afgestemd. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening vanwege de korte lijnen zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast zijn de packages kwalitatief goed; AVANCE heeft duidelijk de juiste expertise in huis.

Reinier de Graaf is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Hoofdlocatie is in Delft, tevens is er een vestiging in Voorburg en zijn er buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg. In het ziekenhuis werken ruim 3.000 professionals, onder wie circa 190 medisch specialisten verdeeld over 37 specialismen.

Het Reinier de Graaf - Michel de Bruin, Teamleider Operations

Martin van Halen
Financial Controller

Ron Stomp
General Manager

Carin Vos
HR Manager