Cloud Computing

Altijd en overal toegang tot uw werkplek.

Veel bedrijven zijn overgestapt naar de Cloud of denken hier over na. De reden hiervoor is duidelijk. Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsapplicaties, data en e-mail met Office365.

Als Cloud Solution Provider van Microsoft heeft AVANCE zich gespecialiseerd op het gebied van Cloud Computing. Wij zijn een zeer klantgerichte en flexibele organisatie met kundige en enthousiaste medewerkers. Innovatie is voor ons vanzelfsprekend en wij onderzoeken voortdurend nieuwe oplossingen en mogelijkheden.
woman-thumbs-up-small
AVANCE is dé specialist voor het inrichten van een professionele cloud omgeving die naadloos aansluit op uw eisen en wensen. Ervaren consultants ontwerpen uw nieuwe IT-omgeving en schrijven een duidelijk plan van aanpak. Al tijdens de transitie naar de Cloud krijgen de gebruikers van de nieuwe omgeving duidelijke uitleg en instructie om direct na de overgang probleemloos te kunnen werken. Deskundige engineers zorgen voor de implementatie. Maar ook daarna blijft AVANCE uw professionele partner en hoeft u niet op zoek naar een partij voor het beheren van uw IT-omgeving en ondersteuning van alle gebruikers. Met AVANCE doorloopt u de migratie naar de cloud van idee tot en met beheer. Wel zo makkelijk.

Het beheer kan desgewenst reactief, het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van problemen, maar ook proactief met volledig remote beheer en monitoring van uw IT-omgeving. Afspraken worden duidelijk vastgelegd in een Service Level Agreement, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten tegen vaste maandelijkse kosten.

Your journey to the cloud.
A good roadmap is essential to reach your goal.

Cloud Computing, de valkuilen!

(en onze plechtige beloftes)

Afhankelijkheid
U wordt, bijvoorbeeld bij herstel van incidenten, afhankelijk van de welwillendheid van uw cloudpartner om snel een oplossing te vinden. Zelfs met een goede Service Level Agreement zult u eraan moeten wennen dat de regie niet langer bij u ligt.

Wij ontzorgen volledig en inderdaad nemen we de regie van en voor u over. AVANCE is een no-nonsens dienstverlener en onze professionals staan met beide benen op de grond. Klantgerichtheid zit in ons DNA. Incidenten worden 100% binnen de gestelde tijd aangepakt. Dat garanderen we!

Beschikbaarheid
Vanzelfsprekend zult u goede afspraken moeten maken over beschikbaarheid van online dienstverlening, functionaliteit, data enzovoorts. Uw business is hiervan afhankelijk.


Joop Heemskerk
Manager ICT Services

Guus Achterberg
SLA Manager

Wilfred de Jong
Support medewerker