ICT Beheer

Volledige ontzorging van uw ICT.

Een goed functionerend IT netwerk is voor een onderneming onmisbaar. Een eigen IT afdeling of specialist brengt echter hoge kosten met zich mee. Door het uitbesteden van uw ICT middels ‘managed services’ bespaart u kosten en brengt u meer continuïteit in uw onderneming. AVANCE laat uw systemen optimaal functioneren middels remote beheer c.q. managed services; op afstand wordt uw automatisering beheerd, gecontroleerd en bewaakt. Storingen lossen wij snel en doeltreffend op, zonder dat u hier iets van merkt. Indien nodig komen we op locatie. Dit verzekert uw bedrijf van continuïteit, terwijl u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Vraag nu meer informatie aan over Managed Services voor MKB.


It’s not about faith in technology,
it’s about faith in people

AVANCE ICT Services ontzorgt Merford

Begin dit jaar besloot Merford het volledige ICT beheer te outsourcen bij AVANCE ICT Services. Samen met Merford heeft AVANCE een traject uitgestippeld om hierbij de complexe ICT omgeving (combinatie van Novell/Groupwise en Windows omgeving) stapsgewijs te standaardiseren en te consolideren. Hierbij vindt onder meer een migratie plaats van Groupwise naar Microsoft Outlook/Microsoft Exchange en een upgrade van de back end omgeving naar Windows 2012. Doelstelling daarbij is niet alleen om in de toekomst kosten te besparen, maar ook om de ICT omgeving voor te bereiden op een mogelijke overstap naar de cloud. Naar verwachting wordt het complete traject in Q2 van volgend jaar afgerond.

Bij Merford in Gorinchem werken 180 mensen aan diverse producten en diensten. Denk hierbij aan ergonomische cabines voor kranen, vaar- en voertuigen, deuren waaraan bijzondere eisen worden gesteld en geluidsoplossingen voor particulieren tot aan grootschalige industriële projecten.


Joop Heemskerk
Manager ICT Services

Guus Achterberg
SLA Manager

Wilfred de Jong
Support medewerker

0+
MKB Klanten

0+
Servers in beheer

0+
Werkplekken

0+
Calls per dag