ISO 9001

KWALITEIT STAAT VOOROP

AVANCE ICT Staffing b.v. heeft begin 2010 haar certificering voor de ISO 9001 behaald. Hiermee is AVANCE ICT Staffing één van de weinige Nederlandse detachering bureau’s die kwaliteit conform de internationaal gedragen ISO kwaliteitseisen kan bieden.
Martin van Halen, Financial Controller van AVANCE ICT Groep Nederland: “AVANCE ICT Staffing is in de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid door overnames en die zijn voor ons aanleiding geweest om de procedures en prestaties te toetsen aan de wereldwijde normen.”

Middels de ISO certificering worden de interne en externe processen van een organisatie getoetst met als uitgangspunten:

  • het waarborgen van de kwaliteit en klanttevredenheid omtrent de geleverde producten en diensten;
  • het streven naar continue verbetering.

Applicatiebeheer op onze wensen afgestemd

Onze packaging-werkzaamheden hebben we uitbesteed aan AVANCE Application Management. Zij verzorgen voor ons deels de intakes, alle packaging en virtualisatie van applicaties en leveren die vervolgens op aan applicatiebeheer. Het proces is op onze wensen afgestemd. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening vanwege de korte lijnen zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast zijn de packages kwalitatief goed; AVANCE heeft duidelijk de juiste expertise in huis.

Reinier de Graaf is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Hoofdlocatie is in Delft, tevens is er een vestiging in Voorburg en zijn er buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg. In het ziekenhuis werken ruim 3.000 professionals, onder wie circa 190 medisch specialisten verdeeld over 37 specialismen.

Het Reinier de Graaf - Michel de Bruin, Teamleider Operations

Martin van Halen
Financial Controller

Ron Stomp
General Manager

Carin Vos
HR Manager