Meet & Greet

AVANCEEvenementen

In februari en maart 2017 organiseerden de 10 collega’s van de sales- en recruitment afdeling een ‘meet & greet’ met de mensen in ‘het veld’. Iedere gastheer/gastvrouw kreeg een budget om een origineel uitje te regelen in een kleine setting van ca. 6-8 Avanceerders. Het werd uiteindelijk nog best lastig om te kiezen tussen o.a. snowboarden @ Snowworld, golfen maar … Lees verder »

ICT Supportmedewerker – Randstad

Carin VosICT, Support Medewerker 2e lijns, Vacatures

Ben jij een ervaren Supportmedewerker met ten minste 2 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Wil jij je blijven ontwikkelen door studie en projecten, dan bieden wij je altijd een op maat gemaakt opleidingsplan aan!Ben jij een communicatieve teamplayer en klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Office 365 Specialist – Amsterdam

Diandra LikumahuaICT, Vacatures

Ons team bestaat uit zo’n vijftien collega’s, met verschillende expertise gebieden binnen Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Samen werken wij aan uitdagende cloud projecten. Je werkt soms zelfstandig en soms in teamverband. Bij ons op kantoor in Amsterdam of op locaties bij onze opdrachtgevers. Binnen ons team heb je alle kansen om je steeds verder te ontwikkelen in je … Lees verder »

Junior IT-Specialist – Amsterdam/Utrecht

Carin VosICT, Support Medewerker 2e lijns, Vacatures

Ben jij een IT-specialist met tenminste 2 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Wil jij je blijven ontwikkelen door studie? Voldoe je aan de meeste, maar niet aan 100% van de onderstaande eisen? Bij AVANCE krijgt iedereen een op maat gemaakt opleidingsplan. Wil jij doorgroeien in uitdagende omgevingen? Wij bieden boeiende en uitdagende opdrachten in jouw regio.Ben jij een communicatieve teamplayer … Lees verder »

VMware Specialist – medior/senior

Carin VosICT, Vacatures

Ben jij een ervaren VMware specialist met ten minste 3 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Wij zijn in de Randstad dringend op zoek naar een nieuwe collega die met AVANCE verder wil groeien!Wil jij je blijven ontwikkelen door studie en projecten in uitdagende omgevingen? Wij bieden je een op maat gemaakt opleidingsplan aan om je binnen 1 jaar naar het … Lees verder »

Citrix Specialist – Consultants met meerdere jaren ervaring

Carin VosICT, Vacatures

Ben jij een Citrix Specialist en wil je volgend jaar ook graag naar Synergy, hét Citrix event van het jaar? Wanneer je bij ons in dienst komt zorgen wij dat je daar met een aantal van je nieuwe collega’s bij kunt zijn. Heb jij ten minste 3 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Voor een uitdagend meerjarig project in de Randstad … Lees verder »

AVANCE locatie Amsterdam

AVANCEPersberichten

AVANCE heeft het kantoor in Purmerend verruild voor een inspirerende huisvesting in het Endemol pand, naast de Arena in Amsterdam. Het Endemol pand biedt meer mogelijkheden voor groei en flexibiliteit. Medewerkers en bezoekers van AVANCE kunnen gebruik maken van het uitstekende bedrijfsrestaurant en vergaderfaciliteit voor kleine en grote groepen. In het Endemol pand werken nu de packaging specialisten van Avance … Lees verder »

AVANCE zet zich in voor digitale vaardigheid op basisscholen

AVANCEPersberichten

Microsoft is sinds 1,5 jaar partner van Stichting CodeUur. Deze stichting heeft als missie om basisschool leerlingen (groep 7 & 8) digitaal vaardig te maken, door ze te leren programmeren. Dit leert ze namelijk creatief en logisch te denken. De vanzelfsprekende interactie met techniek zorgt dat ze leren creëren ipv consumeren. Programmeren hoeft geen verplicht vak te zijn op school, … Lees verder »

AVANCE nu ook Certified Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)

AVANCEPersberichten

Begin dit jaar behaalde AVANCE reeds de status Microsoft Gold Partner op de competentie ‘Devices and Deployment’ met als direct gevolg de titel Planning Services Partner voor DDPS. Per 15 oktober mag AVANCE zich nu ook Certified Microsoft Cloud Solution Provider noemen. Als CSP laat AVANCE u optimaal gebruik maken van de Microsoft Cloud. Office 365 en Azure worden direct … Lees verder »

AVANCE bespaart bedrijven tijd en geld bij migraties naar de Cloud

AVANCEPersberichten

Om IT-omgevingen naar een (hybrid) cloud te kunnen migreren, is een kloppend overzicht van de omgeving en haar gebruikers noodzakelijk. Omdat veel bedrijven dit inzicht vaak niet hebben, ontwikkelde AVANCE een propositie, waarmee bedrijven geld en tijd besparen. ‘Met een inschatting dat negen van de tien organisaties niet exact weten wat ze aan workloads, applicaties en data in huis hebben, … Lees verder »