Meet & Greet

AVANCEEvenementen

In februari en maart 2017 organiseerden de 10 collega’s van de sales- en recruitment afdeling een ‘meet & greet’ met de mensen in ‘het veld’. Iedere gastheer/gastvrouw kreeg een budget om een origineel uitje te regelen in een kleine setting van ca. 6-8 Avanceerders. Het werd uiteindelijk nog best lastig om te kiezen tussen o.a. snowboarden @ Snowworld, golfen maar … Lees verder »

ICT Supportmedewerker – Breukelen

Carin VosICT, Support Medewerker 2e lijns, Vacatures

Ben jij een ervaren Supportmedewerker met ten minste 2 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Wil jij je blijven ontwikkelen door studie en projecten, dan bieden wij je altijd een op maat gemaakt opleidingsplan aan!Ben jij een communicatieve teamplayer en klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Office 365 Specialist – Amsterdam

Diandra LikumahuaICT, Vacatures

Ons team bestaat uit zo’n vijftien collega’s, met verschillende expertise gebieden binnen Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Samen werken wij aan uitdagende cloud projecten. Je werkt soms zelfstandig en soms in teamverband. Bij ons op kantoor in Amsterdam of op locaties bij onze opdrachtgevers. Binnen ons team heb je alle kansen om je steeds verder te ontwikkelen in je … Lees verder »

Junior IT-Specialist – Amsterdam/Utrecht

Carin VosICT, Support Medewerker 2e lijns, Vacatures

Ben jij een IT-specialist met tenminste 2 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Wil jij je blijven ontwikkelen door studie? Voldoe je aan de meeste, maar niet aan 100% van de onderstaande eisen? Bij AVANCE krijgt iedereen een op maat gemaakt opleidingsplan. Wil jij doorgroeien in uitdagende omgevingen? Wij bieden boeiende en uitdagende opdrachten in jouw regio.Ben jij een communicatieve teamplayer … Lees verder »

VMware Specialist – medior/senior

Carin VosICT, Vacatures

Ben jij een ervaren VMware specialist met ten minste 3 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Wij zijn in de Randstad dringend op zoek naar een nieuwe collega die met AVANCE verder wil groeien!Wil jij je blijven ontwikkelen door studie en projecten in uitdagende omgevingen? Wij bieden je een op maat gemaakt opleidingsplan aan om je binnen 1 jaar naar het … Lees verder »

Citrix Specialist – Consultants met meerdere jaren ervaring

Carin VosICT, Vacatures

Ben jij een Citrix Specialist en wil je graag naar Synergy, hét Citrix event van het jaar? Wanneer je bij ons in dienst komt zorgen wij dat je daar met een aantal van je nieuwe collega’s bij kunt zijn. Heb jij ten minste 3 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Voor een uitdagend meerjarig project in de Randstad zijn wij hard … Lees verder »

AVANCE locatie Amsterdam

AVANCEPersberichten

AVANCE heeft het kantoor in Purmerend verruild voor een inspirerende huisvesting in het Endemol pand, naast de Arena in Amsterdam. Het Endemol pand biedt meer mogelijkheden voor groei en flexibiliteit. Medewerkers en bezoekers van AVANCE kunnen gebruik maken van het uitstekende bedrijfsrestaurant en vergaderfaciliteit voor kleine en grote groepen. In het Endemol pand werken nu de packaging specialisten van Avance … Lees verder »