Meet & Greet

AVANCEEvenementen

In februari en maart 2017 organiseerden de 10 collega’s van de sales- en recruitment afdeling een ‘meet & greet’ met de mensen in ‘het veld’. Iedere gastheer/gastvrouw kreeg een budget om een origineel uitje te regelen in een kleine setting van ca. 6-8 Avanceerders. Het werd uiteindelijk nog best lastig om te kiezen tussen o.a. snowboarden @ Snowworld, golfen maar … Lees verder »

ICT Supportmedewerker – Breukelen

Carin VosICT, Support Medewerker 2e lijns, Vacatures

Ben jij een ervaren Supportmedewerker met ten minste 2 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Wil jij je blijven ontwikkelen door studie en projecten, dan bieden wij je altijd een op maat gemaakt opleidingsplan aan!Ben jij een communicatieve teamplayer en klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Office 365 Specialist – Amsterdam

Diandra LikumahuaICT, Vacatures

Ons team bestaat uit zo’n vijftien collega’s, met verschillende expertise gebieden binnen Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Samen werken wij aan uitdagende cloud projecten. Je werkt soms zelfstandig en soms in teamverband. Bij ons op kantoor in Amsterdam of op locaties bij onze opdrachtgevers. Binnen ons team heb je alle kansen om je steeds verder te ontwikkelen in je … Lees verder »

Technisch Specialist Virtualisatie – medior/senior

Diandra LikumahuaICT, Vacatures

Ben jij een Technisch Specialist Virtualisatie met ten minste 5 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Wil jij je blijven ontwikkelen door studie en door projecten in uitdagende omgevingen? Een communicatieve teamplayer en klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Dan ben jij degene die wij zoeken!Door AVANCE wordt je op detacheringsbasis ingezet, hierdoor zal je bij verschillende relaties en … Lees verder »

Junior IT-Specialist – Amsterdam/Utrecht

Carin VosICT, Support Medewerker 2e lijns, Vacatures

Ben jij een IT-specialist met tenminste 2 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Wil jij je blijven ontwikkelen door studie? Voldoe je aan de meeste, maar niet aan 100% van de onderstaande eisen? Bij AVANCE krijgt iedereen een op maat gemaakt opleidingsplan. Wil jij doorgroeien in uitdagende omgevingen? Wij bieden boeiende en uitdagende opdrachten in jouw regio.Ben jij een communicatieve teamplayer … Lees verder »