Online Backup

BETROUWBAAR EN BETAALBAAR.

Ondanks dat uw ICT-omgeving goed beheerd wordt, bestaat het risico op down time. Denk hierbij aan een brand waarbij uw serverpark compleet verloren gaat of een enkele server die crasht. De gevolgen hiervan zijn zeer uiteenlopend. Van directe kosten door niet-productieve medewerkers, tot imageschade bij klanten omdat deadlines niet gehaald worden.

Om de down time van uw omgeving te minimaliseren is het van groot belang om de juiste disaster recovery software te gebruiken. Welke tools gebruikt u om uw omgeving zo snel mogelijk weer beschikbaar te maken? Wij brengen u graag op de hoogte van de mogelijkheden op het gebied van backup en disaster recovery. Hoe wordt het beheersbaar en betaalbaar?

Voordelen:

  • Beveiligde backup
  • Off-site backup
  • Lage kosten
  • Geen investeringen
  • Betrouwbaar
  • Snelheid

Beveiligde backup
Uw data wordt via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en opgeslagen in een beveiligd datacenter.

Off-site backup
Uw backup wordt opgeslagen op een externe locatie. Wanneer uw locatie onverwacht getroffen mocht worden door brand of ander onheil, staat uw data nog steeds veilig.

Lage kosten
In vergelijking tot andere backup vormen, zijn de kosten voor online backup laag.

Geen investeringen
Voor online backup hoeft u geen investeringen te doen in hard- en software. Voor een vast laag bedrag per maand kunt u al gebruik maken van deze moderne backup oplossing.

Betrouwbaar
Online backup is een betrouwbare manier van backups maken, veel betrouwbaarder dan de traditionele backup methoden.

Snelheid
Met online backup kunt u snel data uit uw backup terugzetten
Koppeling Windows Active-Directory met Apple omgeving

Voor het optimaliseren van de Apple omgeving heeft Action aan Avance gevraagd een advies uit te brengen. Ze wilden de ICT graag centraal beheren conform de huidige beheerrichtlijnen en architectuurinrichting.

Om de risico’s te beperken van een eventuele enorme investering en commitment te krijgen is eerst een pilot omgeving ingericht. Zo kon het centraal beheer van deze omgeving onderzocht worden samen met alle betrokken partijen en de aanwezige kennis.


Joop Heemskerk
Manager ICT Services

Guus Achterberg
SLA Manager

Wilfred de Jong
Support medewerker