Packaging

Services. Solutions. Training.

Eén van onze kernactiviteiten is (re-)packaging en virtualisatie van applicaties. Deze activiteit is ondergebracht is een aparte werkmaatschappij; AVANCE Application Management. Met bijna 60 ervaren packaging specialisten zijn we één van de grotere spelers in Nederland. Wij detacheren specialisten, werken op projectbasis en bieden managed services waarbij wij geheel of gedeeltelijk de verantwoordelijkheid voor de applicatie-infrastructuur uit handen nemen. Samen met de opdrachtgever bepalen we de strategie, doelstellingen en de mate van ontzorging. Als specialist binnen dit vakgebied denken we mee om alle processen zo efficiënt mogelijk in te richten. U kunt rekenen op technisch en strategisch hoogstaand advies, een duidelijke toegevoegde waarde en een pro-actieve instelling. Altijd staan de hoogst haalbare kwaliteit en kortste doorlooptijden centraal.

Leader in software packaging and
application lifecycle management

Applicatiebeheer op onze wensen afgestemd

Onze packaging-werkzaamheden hebben we uitbesteed aan AVANCE Application Management. Zij verzorgen voor ons deels de intakes, alle packaging en virtualisatie van applicaties en leveren die vervolgens op aan applicatiebeheer. Het proces is op onze wensen afgestemd. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening vanwege de korte lijnen zodat we snel kunnen schakelen. Daarnaast zijn de packages kwalitatief goed; AVANCE heeft duidelijk de juiste expertise in huis.

Reinier de Graaf is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Hoofdlocatie is in Delft, tevens is er een vestiging in Voorburg en zijn er buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg. In het ziekenhuis werken ruim 3.000 professionals, onder wie circa 190 medisch specialisten verdeeld over 37 specialismen.

Het Reinier de Graaf - Michel de Bruin, Teamleider Operations

Koen van Heese
Business Developer

Ronald Degeling
Sales Manager

Guillermo Ortiz
Business Unit Manager

0+
Sr. Packagers

0
Opdrachtgevers

0
SLA-contracten

0
Packages per dag