VoIP Telefonie

KOSTEN BEHEREN, PRODUCTIVITEIT VERBETEREN.

Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP is slechts één infrastructuur benodigd. Dit biedt vele voordelen waaronder vereenvoudigd beheer, de mogelijkheid tot beeldtelefonie, minder bekabeling en minder kans op storingen.

U profiteert hierdoor van kostenbesparingen. AVANCE werkt met gebruiksvriendelijke VoIP-oplossingen van Shoretel en Mycrosoft Lync. Wij hebben de juiste knowhow in huis en tonen u dit graag in een vrijblijvende demonstratie.

Rijke beschikbaarheidsinformatie zorgt ervoor dat werknemers elkaar sneller vinden en kunnen kiezen voor de meest effectieve communicatievorm op een bepaald moment. In plaats van documenten over en weer sturen per e-mail, kunnen kenniswerkers in realtime samenwerken via uitgebreide vergaderfuncties. Hierbij kunnen zij hun bureaublad, toepassing of whiteboard delen, of vanuit
Microsoft Office of andere toepassingen contact leggen met collega’s. De Microsoft Lync 2010-client biedt toegang tot spraakverkeer, berichtenverkeer en vergaderen via een enkele consistente en gebruiksvriendelijke interface.

Niet alleen worden middels onze oplossingen met ShoreTel of Microsoft Lync uw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd, maar bespaart u eveneens kosten op telefonie, beheer en netwerk.

Door de toepassing van VoIP heeft u altijd en overal inzicht in de aanwezigheid en beschikbaarheid van contactpersonen en wordt alle communicatie vanaf uw desktop geregeld.
Koppeling Windows Active-Directory met Apple omgeving

Voor het optimaliseren van de Apple omgeving heeft Action aan Avance gevraagd een advies uit te brengen. Ze wilden de ICT graag centraal beheren conform de huidige beheerrichtlijnen en architectuurinrichting.

Om de risico’s te beperken van een eventuele enorme investering en commitment te krijgen is eerst een pilot omgeving ingericht. Zo kon het centraal beheer van deze omgeving onderzocht worden samen met alle betrokken partijen en de aanwezige kennis.


Joop Heemskerk
Manager ICT Services

Guus Achterberg
SLA Manager

Wilfred de Jong
Support medewerker