Uitstekend salaris

Maandelijkse bonus

Auto van de zaak

Persoonlijk opleidingsplan

Onbeperkte studiemogelijkheden

Welkomstgeschenk

HBOICTVacatures

Senior Cloud Engineer – Nederland

By 6 februari 2017 No Comments

Introductie

Ons team bestaat uit zo’n vijftien collega’s, met verschillende expertise gebieden binnen Microsoft Office 365 en Microsoft Azure. Samen werken wij aan uitdagende cloud projecten. Je werkt soms zelfstandig en soms in teamverband. Bij ons op kantoor in Amsterdam of op locaties bij onze opdrachtgevers. Binnen ons team heb je alle kansen om je steeds verder te ontwikkelen in je vakgebied. Binnen werktijd maar ook daarbuiten. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons team of de functie die wij voor jou hebben?

Organisatie

AVANCE hecht sterk aan persoonlijke groei en ontwikkeling en biedt hiervoor alle middelen. Zo organiseren wij regelmatig technische sessies om kennis.
Los van alle techniek en technologie zijn we vooral een mensenbedrijf. Ons succes valt of staat met het enthousiasme van onze medewerkers.

AVANCE ICT Groep Nederland is een full service ICT-partner met een totaalpakket aan diensten en oplossingen als:

• Detachering van IT specialisten;
• Vernieuwen en beheren van infrastructuren;
• Migratieprojecten;
• Packaging.

Onze afdeling ICT Services richt zich volledig op het MKB en biedt ondersteuning d.m.v. managed services c.q. remote beheer, cloud computing en Apple support.
AVANCE is officieel partner van Microsoft, Citrix VMware, HP en Cisco.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Breukelen. In Noord-Holland is een regiokantoor in Amsterdam. AVANCE is opgericht in 1991 en heeft 250 professionals aan het werk. AVANCE is NEN 4400-1 en ISO 9001 gecertificeerd.

Functie

Onze Specialist is verantwoordelijk voor het implementeren en ondersteunen van Microsoft Office 365. De taken & verantwoordelijkheden die bij deze rol horen zijn breed. Zo voer je migraties uit van on-premise Data, Exchange en Lync omgevingen naar Office 365 of hybride omgevingen. Met de migratie alleen zijn wij niet tevreden, wij helpen onze opdrachtgevers ook optimaal gebruik te maken van de Office 365 oplossingen. Dit betekent het optimaal inrichten van de Office 365 applicaties en het verzorgen van de informatie en de trainingen voor de eind gebruikers, dit noemen wij adoptie. Als Office 365 specialist ben je all-round inzetbaar en kies je primair voor een specialisatie. Ons team is momenteel op zoek naar Office 365 specialisten met één van de volgende specialisaties: Mobility, Productivity, Cloud Platform & Infra., Messaging, Communication of SharePoint.

Functie eisen

De kandidaat waar naar op zoek zijn is gedreven, oplossingsgericht, analytisch, dienstverlenend en kan goed gestructureerd werken. Beschik je bovendien ook over de volgende vakinhoudelijke kennis en ervaring? Dan ben jij van harte welkom om ons team te komen versterken:

• Een afgeronde hbo-opleiding ICT/Informatica;
• Ervaring met het implementeren van Office 365 oplossingen en Azure omgevingen;
• Gecertificeerd MCSE in een van de volgende specialisaties: Mobility, Productivity, Cloud Platform Infra
Messaging, Communication of SharePoint;
• Goede beheersing van de Nederlandse Engelse taal in woord en geschrift;
• In het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Werken bij AVANCE betekent ruimte voor persoonlijke contacten en uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder:

• Een uitstekend salaris;
• Laptop;
• Auto van de zaak;
• Een persoonlijk opleidingsplan;
• Onbeperkte studiemogelijkheden.

Behalve een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden vinden wij de sfeer erg belangrijk; plezier in je werk en met je collega’s.

Zin om bij AVANCE aan de slag te gaan? Klik dan op de button solliciteren!

Inlichtingen

Diandra Likumahua
088 1991 090