Uitstekend salaris

Maandelijkse bonus

Auto van de zaak

Persoonlijk opleidingsplan

Onbeperkte studiemogelijkheden

Welkomstgeschenk

ICTMBOSupport Medewerker 1e lijnsVacatures

ICT Supportmedewerker – Nederland

By 9 april 2019 No Comments

Introductie

Ben jij een ervaren Supportmedewerker met ten minste 1 jaar ervaring in diverse ICT-omgevingen? Voor diverse opdrachtgevers in de regio Amsterdam/Utrecht zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s om verschillende grote projecten te bemannen.
Wil jij je blijven ontwikkelen door studie en projecten in uitdagende omgevingen? Wij bieden je altijd een op maat gemaakt opleidingsplan aan!

Ben jij een communicatieve teamplayer en klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

AVANCE hecht sterk aan persoonlijke groei en ontwikkeling en biedt hiervoor alle middelen. Wij organiseren regelmatig technische sessies om kennis en ervaring met elkaar te delen. Los van alle techniek en technologie zijn we vooral een mensenbedrijf. Ons succes valt of staat met het enthousiasme van onze medewerkers.

AVANCE ICT Groep Nederland is een full service ICT-partner met een totaalpakket aan diensten en oplossingen als:
• Detachering van IT specialisten;
• Vernieuwen en beheren van infrastructuren;
• Migratieprojecten;
• Packaging.

Het hoofdkantoor is gevestigd in De Meern. AVANCE is opgericht in 1991 en heeft 250 professionals aan het werk. AVANCE is NEN 4400-1 en ISO 90001 gecertificeerd.

Functie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste Supportmedewerkers. Vind jij het een uitdaging om ICT problemen op te lossen en vind je het leuk om mensen te helpen? Ben je op zoek naar afwisselend werk met carrière mogelijkheden? Dan bieden wij jou de kans Avanceerder te worden.

Zorgen dat de ICT soepel verloopt. Dat is jouw voornaamste taak bij onze opdrachtgevers als je aan de slag gaat als ICT Supportmedewerker.

De vragen van medewerkers en ICT klanten kunnen zeer uiteenlopend zijn, dit verschilt ook per opdrachtgever. Voorbeelden zijn: het aanmaken van accounts, het resetten van paswoorden, problemen met e-mail, zoek geraakte documenten of een back-up die niet goed draait. Als support medewerker verzorg je het toegangsbeheer tot de IT infrastructuur door toetsing, controle en toekenning van autorisatieniveaus, systeemrechten en andere toegangsrechten.

Doordat je op detacheringsbasis wordt ingezet, zal je voor verschillende opdrachtgevers aan de slag gaan. Een prachtige kans om zo bij diverse bedrijven een kijkje te nemen.

Functie eisen

• Een afgeronde mbo-4 ICT opleiding;
• Kennis van ITIL, Windows 10, Office 365;
• Ervaring op een grote ICT servicedesk;
• Representatief, klantvriendelijk en servicegericht;
• Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in
woord en geschrift;
• Woonachtig in de Randstad.

Aanbod

Werken bij AVANCE betekent uitdagende opdrachten, persoonlijke groei en goede arbeidsvoorwaarden. Tevens heeft AVANCE een goede sfeer en loyaliteit hoog in het vaandel staan.

Zin om bij AVANCE aan de slag te gaan? Solliciteer direct of stuur een whatsapp voor meer informatie naar Carin op 06-28440687 of mail naar recruitment@AVANCE.nl

Inlichtingen

Carin Vos
088 1991 014

Sollicitatie

Stuur je cv naar recruitment@avance.nl