AlgemeenPersberichten

AVANCE ICT Groep Nederland benoemt Eline van der Kulk tot Sales Director

By 17 augustus 2022 No Comments

De Meern – AVANCE ICT Groep Nederland heeft Eline van der Kulk (37) benoemd tot Sales Director. Eline wordt in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor de sales- en recruitmentstrategie binnen de groep en de aansluiting met de vraag vanuit de klant.

Eline is in de ICT begonnen als accountmanager bij PEAK-IT en was daarna werkzaam in diverse sales- en managementrollen. Voor de overstap naar AVANCE was Eline als Talent & Development manager bij Aethon verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van professionals en inzet in de markt.

Met veel enthousiasme ben ik in deze functie gestapt. Dankzij mijn kennis en ervaring in de IT-arbeidsbemiddeling weet ik wat nodig is om in deze uitdagende markt talent te vinden, te binden en de perfecte match te vinden voor onze opdrachtgevers. Ik ga in de komende maanden kennis maken met alle klanten, partners en mijn nieuwe collega’s van AVANCE, om de samenwerking succesvol te versterken en uit te bouwen. ‘Alone we we can do so little, together we can do so much!’

Eline van der Kulk, Sales Director van AVANCE

Wij zijn erg blij met de komst van Eline. Met haar passie, drive en people skills is zij een sterke aanvulling van ons managementteam en ben ik ervan overtuigd dat zij onze organisatie helpt met verdere groei in een concurrerende markt.

Ron Stomp, Managing Director van AVANCE