Apple Support

AVANCE is officieel partner van APPLE

Menige kantooromgeving heeft inmiddels de ‘switch’ gemaakt naar de iMac. De iMac blijkt namelijk ook voor het bedrijfsleven bijzonder geschikt te zijn. De iMac is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar en wordt standaard geleverd met o.a een e-mailprogramma, Internetbrowser, agenda en videoconferentievoorziening.

Zodra de iMac wordt aanzet is hij al klaar voor zakelijk gebruik. Bijkomend voordeel is dat een iMac nauwelijks last heeft van virussen, waardoor het beheer van deze machines minder tijd vergt. Met de ingebouwde draadloze voorziening van de iMac kan ook online zaken worden gedaan.

Het Apple Expertise Center van AVANCE helpt u graag bij het kiezen voor iMacs en bij het in gebruik nemen en ondersteunen van Apple producten. Onze specialisten kunnen echt alles met Apple.
Koppeling Windows Active-Directory met Apple omgeving

Voor het optimaliseren van de Apple omgeving heeft Action aan Avance gevraagd een advies uit te brengen. Ze wilden de ICT graag centraal beheren conform de huidige beheerrichtlijnen en architectuurinrichting.

Om de risico’s te beperken van een eventuele enorme investering en commitment te krijgen is eerst een pilot omgeving ingericht. Zo kon het centraal beheer van deze omgeving onderzocht worden samen met alle betrokken partijen en de aanwezige kennis.


Joop Heemskerk
Manager ICT Services

Guus Achterberg
SLA Manager

Wilfred de Jong
Support medewerker