Jouw carrière naar het volgende level

Natuurlijk zijn je arbeidsvoorwaarden belangrijk zoals een goed salaris met bonusregeling, leaseauto, telefoon en laptop. En zoek je een bedrijf met een open cultuur, goede sfeer en leuke events. Maar bovenal zoek je natuurlijk een baan waar je verder kunt groeien door uitdagende opdrachten en studie. En niet te vergeten een werkgever waar je geen nummer bent, die precies weet wat jij wil en waar je jouw collega’s kent. Hoe hoog ligt de lat voor jou? Check onze vacatures en laten we eens kennismaken!

Get AVANCED!

Als je overstapt wil je er op vooruit gaan. Natuurlijk financieel, maar ook wat betreft groeimogelijkheden. Uitdagende projecten en studiemogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Niet jarenlang op dezelfde opdracht of halve dagen in de file staan. Veel persoonlijk contact zodat we weten wat jouw wensen en ambities zijn.

Onze arbeidsvoorwaarden

Een uitstekend salaris, bonusregeling, auto van de zaak, telefoon/onkostenregeling, een persoonlijk opleidingsplan en onbeperkte studiemogelijkheden.

Een welkomstgeschenk

We zijn blij met iedere nieuwe collega. En dat laten we graag blijken. Een Surface Pro of liever de nieuwe iPhone? Maar als je liever een nieuwe (race)fiets of reischeque wilt kan dat ook!

Leuke evenementen

Je collega's leren kennen vinden we belangrijk. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar een leuk evenement. Vaak mag je partner ook mee, wel zo gezellig!

Onze vacatures!

28 juli 2022

Accountmanager HQ De Meern – (Die ook nog eens van Padel houdt ;-))

19 maart 2021

ICT Servicedeskmedewerker – met ambitie om door te groeien

3 maart 2021

Applicatie Consultant – Spoed voor diverse projecten

3 maart 2021

Microsoft 365 Engineer – De Meern

3 maart 2021

System engineer – (en Max Verstappen fan?)

3 maart 2021

ICT Support Engineer – met >2 jaar ervaring

Ik werk nu bijna 5 jaar bij AVANCE en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Naar mijn mening een werkgever die naar haar medewerkers luistert en met de tijd mee gaat. Het is bij AVANCE mogelijk om 4 dagen te werken zodat ik tijd heb voor mijn hobby's.

MateuszICT Specialist

Bij AVANCE kan bijna alles op het gebied van studie. Met enkele collega’s organiseer ik zelf regelmatig workshops voor de eigen mensen in het veld. Daarnaast biedt AVANCE de vrijheid en professionaliteit die een consultant nodig heeft voor zijn eigen ontwikkeling.

MaartenSolution Consultant

Net begonnen en direct geplaatst op een leuke opdracht voor de migratie van Office365. Aansluitend kon ik starten als Coördinator Servicedesk bij een ROC. Een veelbelovend begin en als klap op de vuurpijl mocht ik ook nog een welkomstgeschenk kiezen!

NickCoördinator Servicedesk

Als PHP developer al veel leuke projecten voor opdrachtgevers van AVANCE mogen doen. De leukste vond ik AVANCE.me welke ik net heb afgerond. Een Uren Verantwoording Systeem voor alle medewerkers van AVANCE die heel positief hebben gereageerd.

DiegoPHP Developer

Ik heb het welkomstgeschenk van AVANCE gebruikt om mijn vriendin te verrassen. Nog geen twee maanden nadat ik in dienst kwam zat ik met haar op een terrasje in Venetië te genieten van een heerlijke Espresso. Vanaf dat moment is mijn motto: AVANCE, what else 😉

JamesIT Specialist

Ik heb topsport bedreven met als hoogtepunt de wereldkampioenschappen taekwondo in Korea. Na mijn sport carrière ben ik bij AVANCE terecht gekomen. De ambitie en gedrevenheid bij het bedrijf spreken mij erg aan en ik kan me volop ontwikkelen en sparren met de sr. specialisten.

DeborahPackage Engineer

Als Citrix-specialist voel ik me op mijn plek bij AVANCE. Leuke uitdagende opdrachten waardoor ik me kan blijven ontwikkelen. Ik zat zelfs in mei in Orlando op het synergy 2017 event van Citrix met collega’s, zodat ik binnen mijn vakgebied steeds op de hoogte blijf.

AnssarCitrix-specialist