Altijd en overal veilig
samenwerken in de Cloud

Wij zijn Cloud specialisten en gecertificeerd Microsoft Cloud Solution Provider. Als geen ander weten wij hoe je de ICT in de Cloud stabiel, veilig en schaalbaar maakt. AVANCE heeft de kennis beschikbaar om zonder beperkingen te werken. Met als doel volledige ontzorging, optimale gebruikersadoptie en conform wet- en regelgeving. Onze Cloud oplossingen geven u de ruimte om te ondernemen met maximale flexibiliteit. Uw IT is altijd beschikbaar, de maandelijkse kosten zijn voorspelbaar en flexibel.

Uitdagende tijden vragen om moderne oplossingen

AVANCE creƫert een flexibele werkplek met alle achterliggende techniek volledig op maat. In uw huisstijl en volledig gemanaged. Wij ontwerpen, bouwen en beheren uw werkplek van de toekomst. Met een eenvoudig en flexibel maandabonnement.

De voordelen

Efficiƫnter samenwerken. Altijd bij uw data, waar u ook bent. Geen gedoe met updaten van licenties. Schaalbaarheid, beheersbaar en kosten besparend.

De valkuilen

Uw data opslaan op servers buiten de EU geeft een verhoogt risico. Wat als uw cloudpartner failliet gaat of onverwacht hogere kosten berekend?

Onze aanpak

Van een gedetailleerde inventarisatie tot het in beheer nemen van de nieuwe omgeving. Een gedegen stappenplan om succesvol naar de cloud over te stappen!

Ontvang de whitepapers


Overweegt u om over te stappen naar de cloud?

Wij presenteren ons unieke stappenplan graag in een persoonlijk gesprek!