ICT beheer van AVANCE verzekert uw bedrijf van continuïteit

Ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel en wordt steeds belangrijker voor iedere organisatie. Cruciaal is de keuze voor een partner waar u altijd op kunt rekenen. AVANCE beheert uw ICT veilig middels remote beheer c.q. managed services. Zowel lokaal als in de cloud voor een vast bedrag per maand. Uw medewerkers worden ondersteund door onze skilled servicedesk. Slimme tools beschermen tegen cybercriminaliteit. Het beheer van uw ICT door de specialisten van AVANCE verzekert uw bedrijf van continuïteit.

Besparing en beheersbaarheid

Goed functionerende ICT is voor iedere onderneming onmisbaar. Een eigen IT afdeling of specialist brengt echter hoge kosten met zich mee. Door het uitbesteden van uw ICT middels ‘managed services’ bespaart u kosten en brengt u meer continuïteit in uw onderneming. Uw ICT omgeving wordt op afstand beheerd, gecontroleerd en bewaakt. Storingen lossen wij snel en doeltreffend op, zonder dat u hier iets van merkt. Indien nodig komen we op locatie.

Managed Services

Volledig ICT beheer voor een vast bedrag per maand en altijd toegang tot de AVANCE support desk voor al uw medewerkers. Gratis scan en analyse van uw netwerk inclusief security check. Helder advies met kostenvergelijking voor het aanhouden van lokale servers of migratie naar de cloud.

Backup & Disaster Recovery

Een absolute must voor het MKB. In geval van calamiteiten is het van groot belang uw netwerk snel weer beschikbaar te hebben. Met Backup & Disaster Recovery van AVANCE is bij een server crash uw complete omgeving binnen 5 minuten weer ‘up’. Ongeacht de hardware die u gebruikt.

Apple werkplekken

Menige kantooromgeving heeft inmiddels de ‘switch’ gemaakt naar Apple. De iMac blijkt voor het bedrijfsleven bijzonder geschikt te zijn en kan uitstekend functioneren in een netwerkomgeving. Het Apple Expertise Center van AVANCE helpt u graag met advies, support en device management.

AVANCE verzorgt sinds 2015 het ICT beheer bij Merford nadat het besluit is genomen om ICT beheer te outsourcen. Samen AVANCE is er een traject uitgestippeld om de complexe ICT omgeving stapsgewijs te standaardiseren en te consolideren. Hierbij vindt er onder meer een migratie plaats van Groupwise naar Microsoft Outlook/Microsoft Exchange en een upgrade van de backend omgeving naar Windows 2012. Doelstelling is om in de toekomst kosten te besparen en de ICT omgeving voor te bereiden op een overgang naar de cloud.

Erik van HoogdalemICT-Manager Merford

AVANCE beheert onze ICT infrastructuur op afstand middels managed services. Wij werken met Apple werkplekken die op Windows draaien en de buitendienstmedewerkers gebruiken iPads om hun werkbon te schrijven. Sinds het uitbesteden van de ICT zijn we verzekerd van een stabiel netwerk en een snel herstel bij calamiteiten. Daarnaast heeft Avance ervoor gezorgd dat overal Wifi gebruikt kan worden. Dit kon eerst alleen in een klein gedeelte van het pand, maar nu ook in de hal, kantine en meeting ruimte. Als er assistentie nodig is op ons netwerk zijn ze altijd snel ter plaatse.

Patrick MurDirecteur Mur Conditioning, specialist in koeltechniek & airconditioning

In 2012 hadden we weer eens grote problemen met onze ICT en kwamen we bij AVANCE terecht. Toen we belden kwam Joop Heemskerk nog dezelfde dag langs om een netwerkscan te doen. Er werd een plan de campagne gemaakt en er werd een prijsopgave gedaan. Het kostenplaatje viel me alles mee, ik had het hoger verwacht. Binnen twee weken waren we over op een nieuwe server en was alles voor elkaar. De overgang is voorspoedig verlopen en tevens hield AVANCE zich keurig aan de opgegeven prijs. De kosten waren volledig onder controle. Momenteel maken we nog steeds gebruik van de Managed Services van AVANCE. De helpdesk is gewoon in Nederland en schakelt snel en kundig. Aardige jongens, niets is een probleem, alles kan.

Willem BootDirecteur Hurricane

Voor het optimaliseren van de Apple omgeving heeft Action aan AVANCE gevraagd een advies uit te brengen. We wilden de ICT graag centraal beheren conform de huidige beheerrichtlijnen en architectuurinrichting. Om de risico’s te beperken van een eventuele enorme investering en commitment te krijgen is eerst een pilot omgeving ingericht. Zo kon het centraal beheer van onze omgeving onderzocht worden samen met alle betrokken partijen en de aanwezige kennis. We zijn erg tevreden met AVANCE als ICT partner.

Action

Contact