ICT beheer van AVANCE verzekert uw bedrijf van continuïteit

Ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel en wordt steeds belangrijker voor iedere organisatie. Cruciaal is de keuze voor een partner waar u altijd op kunt rekenen. Wij beheren uw netwerk middels remote beheer c.q. managed services. Zowel lokaal als in de cloud voor een vast bedrag per maand. ICT beheer door de specialisten van AVANCE verzekert uw bedrijf van continuïteit, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Besparing en beheersbaarheid

Een goed functionerend IT netwerk is voor een onderneming onmisbaar. Een eigen IT afdeling of specialist brengt echter hoge kosten met zich mee. Door het uitbesteden van uw ICT middels ‘managed services’ bespaart u kosten en brengt u meer continuïteit in uw onderneming. AVANCE laat uw systemen optimaal functioneren middels remote beheer c.q. managed services; op afstand wordt uw automatisering beheerd, gecontroleerd en bewaakt. Storingen lossen wij snel en doeltreffend op, zonder dat u hier iets van merkt. Indien nodig komen we op locatie.

Managed Services

Volledig ICT beheer voor een vast bedrag per maand en altijd toegang tot de AVANCE support desk voor al uw medewerkers. Gratis scan en analyse van uw netwerk inclusief security check. Helder advies met kostenvergelijking voor het aanhouden van lokale servers of migratie naar de cloud.

Backup & Disaster Recovery

Een absolute must voor het MKB. In geval van calamiteiten is het van groot belang uw netwerk snel weer beschikbaar te hebben. Met Backup & Disaster Recovery van AVANCE is bij een server crash uw complete omgeving binnen 5 minuten weer ‘up’. Ongeacht de hardware die u gebruikt.

Apple werkplekken

Menige kantooromgeving heeft inmiddels de ‘switch’ gemaakt naar Apple. De iMac blijkt voor het bedrijfsleven bijzonder geschikt te zijn en kan uitstekend functioneren in een netwerkomgeving. Het Apple Expertise Center van AVANCE helpt u graag met advies, support en device management.

AVANCE ICT Services verzorgt sinds 2015 het ICT beheer bij Merford nadat Merford het besluit heeft genomen om ICT beheer te outsourcen. Samen met Merford heeft AVANCE een traject uitgestippeld om hierbij de complexe ICT omgeving stapsgewijs te standaardiseren en te consolideren. Hierbij vindt er onder meer een migratie plaats van Groupwise naar Microsoft Outlook/Microsoft Exchange en een upgrade van de backend omgeving naar Windows 2012. Doelstelling daarbij is niet alleen om in de toekomst kosten te besparen, maar ook om de ICT omgeving voor te bereiden op een mogelijke overstap naar de cloud.

Erik van HoogdalemICT-Manager Merford

AVANCE verzorgt voor ons de ICT infrastructuur op afstand middels managed services. Wij werken uitsluitend met Apple werkplekken die op Windows draaien en de buitendienstmedewerkers gebruiken Apple iPads om hun werkbon te schrijven. Door de ICT uit te besteden ben je als onderneming verzekerd van een stabiel draaiend netwerk en een snel herstel bij calamiteiten. Daarnaast heeft Avance ervoor gezorgd dat na onze verbouwing overal Wifi gebruikt kan worden. Dit kon eerst alleen in een klein gedeelte van het bedrijf, maar tegenwoordig ook in de hal, kantine en meeting ruimte. Als er daadwerkelijk assistentie nodig is op ons netwerk zijn ze altijd snel ter plaatse.

Patrick MurDirecteur Mur Conditioning, specialist in koeltechniek & airconditioning

In 2012 hadden we weer eens grote problemen met onze ICT en kwamen we bij AVANCE terecht. Toen we belden kwam Joop Heemskerk nog dezelfde dag langs om een netwerkscan te doen. Er werd een plan de campagne gemaakt en er werd een prijsopgave gedaan. Het kostenplaatje viel me alles mee, ik had het hoger verwacht. Binnen twee weken waren we over op een nieuwe server en was alles voor elkaar. De overgang is voorspoedig verlopen en tevens hield AVANCE zich keurig aan de opgegeven prijs. De kosten waren volledig onder controle. Momenteel maken we nog steeds gebruik van de Managed Services van AVANCE. De helpdesk is gewoon in Nederland en schakelt snel en kundig. Aardige jongens, niets is een probleem, alles kan.

Willem BootDirecteur Hurricane

Voor het optimaliseren van de Apple omgeving heeft Action aan AVANCE gevraagd een advies uit te brengen. We wilden de ICT graag centraal beheren conform de huidige beheerrichtlijnen en architectuurinrichting. Om de risico’s te beperken van een eventuele enorme investering en commitment te krijgen is eerst een pilot omgeving ingericht. Zo kon het centraal beheer van onze omgeving onderzocht worden samen met alle betrokken partijen en de aanwezige kennis.

Action

Contact