Detachering van ICT Professionals

De juiste match. Daar zorgen wij voor!

AVANCE detacheert ruim 200 ICT professionals bij diverse bedrijven en organisaties. Dat doen wij al sinds 1991.
We staan bekend om een flexibele, no-nonsense aanpak en uitstekende prijs/kwaliteit. Met meerdere relaties werken we al meer dan 20 jaar samen. Dat zegt genoeg.

AVANCE detacheert IT-specialisten voor o.a.:

  • Helpdesk en support;
  • Netwerkbeheer;
  • Packaging;
  • Virtualisatie;
  • Cloud computing.

Wij zijn preferred supplier voor onder andere Rijkswaterstaat, Roche, Amgen, TU Delft, BT, Erasmus MC, PON, UMC en Ahold.

Indien u tijdelijk een ICT expert in huis wilt halen, is detachering een goede oplossing. Onze gecertificeerde medewerkers zijn in te zetten op project-, interim- of permanente basis en kunnen u ondersteunen met advies, projectrealisatie en/of beheer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

It’s not about faith in technology,
it’s about faith in people.

AVANCE – Een echte business partner

Als organisatie waar veel verandert en waar veranderingen niet altijd te voorspellen zijn, hebben we regelmatig direct behoefte aan extra resources. Avance kent onze business, kent onze cultuur en levert snel de juiste mensen. Avance verdiept zich echt in wat er in ons bedrijf gaande is en speelt hierop in. De aangeboden oplossingen die voortkomen uit deze verdieping zijn vrijblijvend en zijn voor ons bedoeld als toegevoegde waarde. Dit maakt Avance voor ons een echte business partner.Geert Jansen - SSC ICT, Deputy Manager


Koen van Heese
Business Developer

Anoeska Kruidbos
Account Manager

Peter van Schijndel
Sales Manager

Rob Stomp
Resource Manager

Martin van Halen
Resource Manager

Sandra Charlier
Account Manager

0+
IT-Specialisten

0+
Opdrachtgevers

0
Jaar succesvol

0
Vestigingen