Waarom overstappen naar AVANCE?

Performing Together!

Uitdagende projecten waar je van leert. Niet jarenlang op dezelfde opdracht blijven zitten met de auto-pilot aan. Bij AVANCE werk je aan de meest bijzondere projecten. Samen met collega’s een migratie naar de cloud realiseren. Door het slim inzetten van innovatieve oplossingen nieuwe mogelijkheden en tijdwinst realiseren. Bedrijven ondersteunen bij het zetten van de stap naar een digitale organisatie, waarin elk bedrijfsproces optimaal wordt ondersteund door ICT. Samen met jouw collega’s meerwaarde creëren, omdat wij het gehele spectrum beheersen. Denk hierbij onder andere aan managed infrastructure, business software, samenwerkingstools en security.

De beste versie van jezelf zijn: dat wil toch iedereen?

Als je overstapt wil je erop vooruit gaan. Natuurlijk financieel, maar ook wat betreft groeimogelijkheden. Studiemogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Veel persoonlijk contact zodat we weten wat jouw wensen en ambities zijn. Het liefst wil je werk doen waar je hart echt blij van wordt, wat je goed kan en wat goed bij je past. De beste versie van jezelf presenteert zich alleen als je vanuit je passie werkt. Dit doe je aan de hand van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei. Door wat uitdaging in je leven te hebben en deze vol aan te gaan, blijf je jezelf ontwikkelen. Laten we er samen voor gaan!

Net vader geworden en 3 maanden een sabatical?

Een uitstekend salaris, bonusregeling, auto van de zaak, een thuiswerkplek, een persoonlijk opleidingsplan en onbeperkte studiemogelijkheden. Bijna standaard binnen de ICT. Bij AVANCE gaan we daarom nog een stapje verder en kun je zélf bepalen hoe je secundaire arbeidsvoorwaarden er uit zien. Een SpeedPedelec tegen zeer gunstige voorwaarden? Net vader geworden en 3 maanden een sabatical? Of een tijdje er tussen uit om die rondreis van je bucketlist te kunnen strepen? Het is allemaal bespreekbaar.

BBQ, slipcursus, sloepentocht of kookworkshop…

Je collega’s leren kennen vinden we belangrijk. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar een leuk evenement. Vaak mag je partner ook mee, wel zo gezellig! Ieder voorjaar organiseren de mensen op kantoor een Meet, Great & Eat voor de mensen in het veld, waarbij met veel creativiteit en enthousiasme leuke evenementen worden georganiseerd voor ieder wat wils!

Kom bij het winnende team en ga mee naar de GP van Hongarije!

Omdat wij blij zijn om jou als nieuwe collega te verwelkomen, leren we je graag meteen beter kennen! Dat kan op kantoor, maar wat is nou leuker dan met een groepje enthousiaste Formule1 fans/collega’s naar de GP van Hongarije te gaan? Op zondag zitten we op de tribune om Max aan te moedigen maar daarnaast hebben we uiteraard een leuk programma om de prachtige stad Budapest met elkaar te verkennen.

En natuurlijk… leuke collega’s!

Samen hebben we alvast een leuke video gemaakt om jou te overtuigen. Check it out!