Klinkt toch bekend in de oren?

Slimme toegang, gebruikersherkenning, automatische firmware updates, Bluetooth, diefstal tracering, geïntegreerd display voor snelheid en batterij met hoge capaciteit voor superlang gebruik… Een Apple? Dell? HP? Nee, we hebben het hier over de nieuwste VanMoof!

Op de fiets naar je werk (als het lekker weer is)

Wij hebben alvast 5 exemplaren van de nieuwste VanMoof Electified S2 besteld en jij kan de trotse bezitter worden. Solliciteer nu bij AVANCE en kies als welkomstgeschenk zo’n supermooie E-bike. Op mooie dagen pak jij dan voortaan lekker de fiets naar je werk! AVANCE zoekt senior consultants om onze lopende en nieuwe projecten in de Randstad te bemannen. Geïnteresseerd? Dat dachten wij al! Als jij een ervaren Microsoft consultant bent met interesse in cloud-oplossingen, bekijk dan snel onze openstaande vacature.

Onze arbeidsvoorwaarden

Een uitstekend salaris, bonusregeling, auto en laptop van de zaak, telefoon/onkostenregeling, een persoonlijk opleidingsplan en onbeperkte studiemogelijkheden. En een heel bijzonder welkomstgeschenk...!

Een naam en geen nummer

Je collega’s en onze cultuur leren kennen vinden we belangrijk. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar een leuk evenement. Van studiereis, personeelsweekend tot zomer BBQ. Ook je partner is hierbij welkom!

Een prachtig welkomstgeschenk

Ervaren consultants zijn schaars. Natuurlijk kunnen we een recruitment bureau inschakelen. Maar we geven het bedrag dat we hiervoor kwijt zijn liever aan een nieuwe collega. Een VanMoof of iets anders? It’s up to you.

Ik werk nu bijna 5 jaar bij AVANCE en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Naar mijn mening een werkgever die naar haar medewerkers luistert en met de tijd mee gaat. Het is bij AVANCE mogelijk om 4 dagen te werken zodat ik tijd heb voor mijn hobby's.

MateuszICT Specialist

Bij AVANCE kan bijna alles op het gebied van studie. Met enkele collega’s organiseer ik zelf regelmatig workshops voor de eigen mensen in het veld. Daarnaast biedt AVANCE de vrijheid en professionaliteit die een consultant nodig heeft voor zijn eigen ontwikkeling.

MaartenSolution Consultant

Net begonnen en direct geplaatst op een leuke opdracht voor de migratie van Office365. Aansluitend kon ik starten als Coördinator Servicedesk bij een ROC. Een veelbelovend begin en als klap op de vuurpijl mocht ik ook nog een welkomstgeschenk kiezen!

NickCoördinator Servicedesk

Als PHP developer al veel leuke projecten voor opdrachtgevers van AVANCE mogen doen. De leukste vond ik AVANCE.me welke ik net heb afgerond. Een Uren Verantwoording Systeem voor alle medewerkers van AVANCE die heel positief hebben gereageerd.

DiegoPHP Developer

Ik heb het welkomstgeschenk van AVANCE gebruikt om mijn vriendin te verrassen. Nog geen twee maanden nadat ik in dienst kwam zat ik met haar op een terrasje in Venetië te genieten van een heerlijke Espresso. Vanaf dat moment is mijn motto: AVANCE, what else 😉

JamesIT Specialist

Ik heb topsport bedreven met als hoogtepunt de wereldkampioenschappen taekwondo in Korea. Na mijn sport carrière ben ik bij AVANCE terecht gekomen. De ambitie en gedrevenheid bij het bedrijf spreken mij erg aan en ik kan me volop ontwikkelen en sparren met de sr. specialisten.

DeborahPackage Engineer

Als Citrix-specialist voel ik me op mijn plek bij AVANCE. Leuke uitdagende opdrachten waardoor ik me kan blijven ontwikkelen. Ik zat zelfs in mei in Orlando op het synergy 2017 event van Citrix met collega’s, zodat ik binnen mijn vakgebied steeds op de hoogte blijf.

AnssarCitrix-specialist