Algemeen

Jewotech per 1 april 2015 volledig onder de paraplu van AVANCE

By 31 maart 2015 No Comments

Detacheerder van packaging-specialisten Jewotech gaat vanaf heden verder onder de naam AVANCE Application Management BV. Jewotech zal per 1 april geheel samensmelten met deze reeds bestaande werkmaatschappij van AVANCE, welke zich volledig richt op het ondersteunen van bedrijven bij het beheer van het applicatie portfolio en software virtualisatie.

Het is exact een jaar geleden dat Jewotech en AVANCE besloten de krachten te bundelen. Directeur Jewotech Jeroen Wolff: “De combinatie van detachering en projecten pakt goed uit. De activiteiten sluiten naadloos aan, dus is het voor de hand liggend nu onder één naam naar buiten te treden.” April vorig jaar openden de deuren van de vestiging AVANCE Application Management in Noord-Holland. Er werd een packaging-straat opgezet om in-huis projecten te bemannen. Door de overname van Jewotech groeiden AVANCE met ruim 30 ervaren packagers. Hierdoor kregen zij voldoende specialisten aan boord om ook grote projecten aan te kunnen. Algemeen Directeur AVANCE Ron Stomp: ” De samenwerking afgelopen jaar is succesvol gebleken, het resultaat over 2014 was uitstekend. Naast mooie detacheringsopdrachten voor o.a. grote zorginstellingen en overheid is met diverse organisaties een Managed Service contract gesloten voor alle packagingwerkzaamheden. Wij willen organisaties van A tot Z ondersteunen bij het beheersen van het applicatieportfolio met onze diensten en producten. Met de juiste aanpak kan er flink bespaard worden bij packagingprojecten en migratietrajecten. Vooral van ons Nederlandstalige webportal Applicatie-manager.nl heb ik hoge verwachtingen.” Application Manager is een unieke web-based tool, waarmee een ICT-afdeling de levenscyclus van alle applicaties kan beheren binnen de organisatie. Het slaat alle gerelateerde data op een centrale plek op en is een snelle en veilige tool met een gebruiksvriendelijke Nederlandse interface.
De AVANCE Academy, onderdeel van Application Management, draait inmiddels ook op volle kracht. Maandelijks worden er in Purmerend trainingen verzorgd voor producten als App-V, ThinApp en MSI.