AlgemeenPersberichten

Een vliegende start voor AVANCE in 2016

By 18 februari 2016 No Comments

In 2016 vieren we ons 25-jarig jubileum. Om dit heuglijke feit met extra kracht te bezegelen, is de doelstelling om dit jaar te groeien met 25 nieuwe Avanceerders.
In 1991 startte AVANCE met sofware services in een klein pandje in Woerden. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig ICT-partner met een breed dienstenaanbod.
De groei naar de huidige 250 medewerkers is in de loop der tijd onder meer gerealiseerd door overnames en acquisities van partijen om zo aanvullende ICT-diensten en expertise in huis te halen. Eerder lijfden we o.a. JewoTech en Lanscape in. Autonoom is AVANCE echter ook gestaag gegroeid door een aantrekkelijke werkgever te zijn voor ICT-specialisten. Dat dat komend jaar meer dan ooit opgaat, bewijst het grote aantal starters de afgelopen periode. We zijn de eerste 2 maanden van 2016 al gegroeid met 11 nieuwe medewerkers. In dit tempo zal onze missie zeker met succes volbracht worden. Speciaal voor nieuwe medewerkers is er een jubileum welkomstbonus. Deze varieert van het behalen van je racelicentie op Zandvoort tot het exclusief genieten van een thuiswedstrijd van FC Utrecht in de AVANCE skybox van het Galgenwaard. Ook valt er een lucratieve bonus te verdienen met het aanbrengen van een nieuwe medewerker. Het mes snijdt dan aan twee kanten. Benieuwd naar de vacatures en welkomstgeschenken? Check: http://www.avance.nl/vacatures/