Persberichten

Omzet 2015 blijft stabiel voor AVANCE ICT Groep

By 3 maart 2016 No Comments

ICT-dienstverlener realiseert 2 procent omzetgroei in 2015.

AVANCE ICT Groep heeft in 2015 de omzet stabiel weten te houden met een lichte stijging van 2 procent ten opzichte van het jaar daarvoor naar 18,2 miljoen euro. De gerealiseerde EBITA bedroeg ruim 1,5 miljoen euro, ca. 9 procent van de omzet.

Ondanks het beëindigen van een groot uitrolproject halverwege het jaar naar Windows 7 bij het Erasmus MC wist AVANCE de omzet op peil te houden door een gestage groei van het onderdeel Application Management gevestigd in Purmerend. Na de overname van branchegenoot Jewotech in 2014 heeft AVANCE een eigen packaging-straat in Noord-Holland opgezet, waardoor projecten ‘in huis’ kunnen worden uitgevoerd. Naast het beschikbaar stellen van packaging-specialisten op detacheringsbasis biedt AVANCE het virtualiseren van applicaties aan op projectbasis tegen een vaste prijs. Tevens worden in Purmerend trainingen gegeven voor producten als App-V, ThinApp en MSI.

De ICT-dienstverlener voorziet in 2016 een verdere groei met uitbreiding van het sales- en managementteam, het aantrekken van ICT-specialisten en het winnen van aanbestedingen. De eerste gunning vanuit een overheidsinstantie is reeds een feit. In februari bleek AVANCE de meest gunstige aanbieding te hebben gedaan voor een migratietraject van APP-V 4.6 sequences naar APP-V 5.1.

AVANCE, met het hoofdkantoor in Breukelen, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en heeft voor dit jubileumjaar de doelstelling om met 25 specialisten te groeien. Directeur Ron Stomp, sinds de oprichting in 1991 nog steeds aan het roer, heeft een ludieke actie bedacht om deze doelstelling te volbrengen. Iedere nieuwe Avanceerder mag een welkomstbonus uitkiezen die varieert van een exclusieve skybox in Galgenwaard, een nieuwe kledinggarderobe, tot het behalen van een racelicentie op Zandvoort. De huidige medewerkers profiteren van het jubileumjaar middels een bonus. Het behalen van de doelstelling lijkt realiseerbaar nu reeds in de eerste twee maanden het personeelsbestand is gegroeid met 9 netwerk-consultants en packaging-specialisten. 

AVANCE ICT Groep Nederland detacheert ICT-specialisten en is een full service ICT-partner met een totaalpakket aan diensten en oplossingen voor applicatie beheer en het vernieuwen en beheren van infrastructuren. De afdeling ICT Services richt zich volledig op het MKB en biedt ondersteuning d.m.v. managed services, cloud computing en Apple support. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breukelen. AVANCE is opgericht in 1991 en heeft ruim 250 professionals aan het werk.