Algemeen

AVANCE nu ook Gold Partner op de Microsoft competentie ‘Devices and Deployment’

By 1 april 2016 No Comments

AVANCE is al geruime tijd Microsoft Gold Partner op de competentie ‘Midmarket Solution Provider’. Deze competentie is van belang in verband met de Managed Service diensten die AVANCE vanuit Breukelen aan haar relaties levert. Vanaf vandaag is AVANCE ook Gold Partner op de Microsoft competentie ‘Devices and Deployment’. Deze status stelt ons in staat onze dienstverlening Application Management, die vanuit onze vestiging in Purmerend geleverd wordt, verder te professionaliseren.

Met het behalen van deze competentie kan AVANCE nu onder anderen Microsoft implementation vouchers voor haar relaties claimen. Onze relaties kunnen de vouchers inzetten om consultancy in te kopen bij AVANCE, de kosten hiervoor worden door Microsoft gedragen. Onze toppers Alex Sweserijnen, Eric Bowen, George Tjon, Deborah Leuz en John Starke verdienen een extra bedankje voor alle tijd en energie die ze hier in hebben gestoken. Goed gedaan!

Voor meer informatie over de Microsoft implementation vouchers kunt u contact opnemen met Guillermo Ortiz, Business Unit Manager, verantwoordelijk voor de werkmaatschappij Application Management: gortiz@avance.nl