AlgemeenPersberichten

AVANCE nu ook Planning Services Partner voor DDPS

By 29 april 2016 No Comments

Afgelopen maart heeft AVANCE de status Microsoft Gold Partner op de competentie ‘Devices and Deployment’ behaald. Hierdoor is AVANCE nu ook direct een Planning Services Partner voor DDPS (Desktop Deployment Planning Services) geworden. DDPS helpt organisaties om succesvol Microsoft Office 365, Office en het Windows operating system uit te rollen. AVANCE zoekt de beste aanpak om Office en Windows samen binnen een organisatie te implementeren. Indien u gebruik wilt maken van Microsoft Cloud oplossingen zoals Office 365, zet AVANCE aan de hand van de Office 365 functionaliteiten en de eisen en wensen die uw organisatie stelt aan de werkplekomgeving, een gedegen migratiestrategie op voor gebruik van een Cloud-Ready-Desktop binnen uw organisatie. AVANCE kan u ook ondersteunen bij het nemen van de volgende stap in mobiele productiviteit door u te helpen Office applicaties te activeren op de mobiele devices van uw medewerkers.

Beschikt u over Microsoft Deployment Vouchers (Software Assurance Planning Services), dan kunt u deze vanaf heden bij AVANCE te gelden maken. Voor meer informatie raadpleeg onderstaande link: https://www.microsoft.com/en-us/licensing/licensing-programs/software-assurance-planning-services-overview.aspx

U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen op 088-1991000 en vragen naar Ronald Degeling of Guillermo Ortiz. Per mail zijn wij te benaderen via rdegeling@avance.nl of gortiz@avance.nl