Persberichten

AVANCE genomineerd voor Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het jaar’

By 3 juni 2016 No Comments

Op 1 november 2016 worden voor de elfde keer de Computable Awards uitgereikt. Het jaarlijks terugkerende evenement voor de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

AVANCE ICT Groep Nederland is op basis van het juryberaad genomineerd als ‘Beste ICT-detacheerder van het jaar’. Begin november zal de winnaar bekend gemaakt worden in het Beatrix Theater te Utrecht.

Voor AVANCE een extra mooie opsteker aangezien 2016 het 25-jarig jubileumjaar is van deze ICT-dienstverlener. Gestart in een klein pandje in Woerden, is AVANCE inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige ICT-partner met een breed dienstenaanbod. De groei naar de huidige 250 medewerkers is in de loop der tijd onder meer gerealiseerd door overnames en acquisities van partijen om zo aanvullende ICT-diensten en expertise in huis te halen. Eerder lijfde AVANCE o.a. JewoTech en Lanscape in. Autonoom is AVANCE echter ook gestaag gegroeid door een aantrekkelijke werkgever te zijn voor ICT-specialisten. Dat dit in 2016 meer dan ooit opgaat, bewijst het grote aantal starters de afgelopen periode. Speciaal voor nieuwe medewerkers is er een jubileum welkomstbonus. Deze varieert van het behalen van je racelicentie op Zandvoort tot het exclusief genieten van een thuiswedstrijd van FC Utrecht in de AVANCE skybox van het Galgenwaard.

Computable heeft met meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand, een dagelijkse nieuwsbrief aan ruim 34.000 abonnees en een oplage van 14.000 magazines het grootste bereik onder ICT-beslissers in Nederland. Hiermee is Computable het grootste zakelijke podium voor ICT in Nederland. Door het hoge bereik, de onafhankelijke positie een de loyaliteit van de stemmers zijn de Computable Awards uitgegroeid tot de belangrijkste onderscheidingen van de Nederlandse ICT.

AVANCE ICT Groep Nederland is een full service ICT-partner met een totaalpakket aan diensten en oplossingen als:

  • Detachering van IT specialisten;
  • Vernieuwen en beheren van infrastructuren;
  • Migratieprojecten;
  • Cloud computing;
  • Packaging.

De afdeling ICT Services richt zich volledig op het MKB en biedt ondersteuning d.m.v. managed services c.q. remote beheer, cloud computing en Apple support.

AVANCE is officieel partner van Apple, Microsoft, HP, Citrix, Cisco, VEEAM, Kaseya, RES en VMware. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breukelen. In Noord-Holland is een regiokantoor in Purmerend. AVANCE is opgericht in 1991 en heeft ruim 250 professionals aan het werk. AVANCE is NEN 4400-1 en ISO 90001 gecertificeerd.