Werknemers

Aan het woord: Michael – Technisch Applicatie Beheerder

By 12 september 2016 No Comments

Vijf jaar terug kreeg ik bij mijn toenmalige werkgever het gevoel dat ik daar tot mijn 67ste hetzelfde werk zou moeten blijven doen. Zonder verdere uitdaging of vernieuwing. Ik besloot rond te gaan kijken en misschien voorzichtig een nieuw pad in te slaan.

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan, stelde ik mijn CV online beschikbaar en kwam zo in contact met een account manager van AVANCE. Dit eerste contact, en het gesprek wat daarop volgde, verliepen zeer prettig. Samen met de interessante mogelijkheden die AVANCE mij bood, gaf dat de doorslag om mijn vaste contract op te zeggen en de uitdaging aan te gaan.

Al vrij snel kon ik beginnen als technisch applicatiebeheerder bij de Gemeente Den Haag. Op dezelfde eerste werkdag was er toevallig ook een filmavond bij AVANCE, die jaarlijks plaatsvindt. Eén van de leuke activiteiten die georganiseerd worden. Ook kon ik meteen beginnen met een studie om mijzelf te certificeren. Hiertoe had ik vijf jaar lang vrijwel geen mogelijkheid gehad. Tot op de dag van vandaag biedt AVANCE deze mogelijkheid nog steeds volop.

AVANCE is een zeer goede werkgever voor iedereen die gemotiveerd is om alles uit zichzelf te halen

Inmiddels ben ik alweer bijna vier jaar in dienst bij AVANCE, ben ik een paar leuke opdrachten en certificeringen verder en heb ik het nog altijd erg naar mijn zin. Gezien de prettige collega’s, wisselende opdrachten en vele opleidingsmogelijkheden die AVANCE biedt is het een zeer goede werkgever die ik zou aanraden bij iedereen die gemotiveerd is om alles uit zichzelf te halen.