Persberichten

AVANCE nu ook Certified Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)

By 20 oktober 2016 No Comments

Begin dit jaar behaalde AVANCE reeds de status Microsoft Gold Partner op de competentie ‘Devices and Deployment’ met als direct gevolg de titel Planning Services Partner voor DDPS. Per 15 oktober mag AVANCE zich nu ook Certified Microsoft Cloud Solution Provider noemen.

Als CSP laat AVANCE u optimaal gebruik maken van de Microsoft Cloud. Office 365 en Azure worden direct geleverd, inclusief de kennis en kunde om u bestaande omgeving hier zorgeloos naar te migreren. Zowel het migreren naar een hybride vorm als het direct overgaan naar een volledig Cloud platform kan AVANCE voor u verzorgen. AVANCE onderscheidt zich hierin op verschillende vlakken, naast het leveren en zorgeloos migreren, kan de 7×24 support-desk u professionele service leveren bij het gebruik van uw cloud diensten. Ook wordt uw omgeving op zowel beschikbaarheid als verbruik gemonitord. Zowel de techniek als de kosten worden dus nauwlettend in de gaten gehouden.

Profiteren van onze kennis en kunde? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald Degeling of Guillermo Ortiz, 088-1991000. Per mail zijn wij te benaderen via rdegeling@avance.nl of gortiz@avance.nl