Evenementen

Super geslaagde AVANCE BBQ 2018 Summer Edition

By 11 juli 2018 No Comments

Vorig jaar kon de jaarlijkse BBQ geen doorgang vinden vanwege slecht weer, dit jaar kon het weer niet beter. Op donderdag 5 juli vond dan ook de AVANCE BBQ summer edition 2018 plaats. Maar voor er gegeten kon worden werd er in teams van 4 gestreden om de AVANCE bokaal en eeuwige roem tijdens een heuse 10-kamp in de tuin. Er werd met scherp geschoten, met klompen gegolft, gevolleyd (?), gedart, gedobbeld, ge-jeu-de-bouled, gedold en gejuicht.

De sfeer was uitermate goed, misschien ook wel een beetje vanwege de AVANCE cocktail die speciaal voor deze gelegenheid was bedacht door Valentijn met Ginger Ale, beetje munt, schijfje gember, partje sinaasappel en een tikkeltje alcohol. Adje en Willem moesten flink doorwerken achter de grill om de honger van zo’n negentig hongerige strijders te stillen. Jammer dat het weer een jaar duurt voor de summer edition 2019, maar gelukkig hebben we de foto’s nog met dank aan onze eigen topfotograaf Bart!

Oh ja, last but not least…. Het winnende team is het ‘Sterrenteam’ geworden: Joop, Daan, Sander en Suus! Tweede ‘Ladies First’ met Marion, Ingrid, Sanne en Diana met een nipte voorspong op nummer drie ‘Meisjes met Jongens’: Judith, Martijn, Fleur en Youri. Na bestudering van de scorekaarten heeft de jury besloten het team Black Beauty met Etienne, Kevin, Mike en Carlos te diskwalificeren gezien het feit dat de scores ongeloofwaardig waren 😉