Persberichten

AVANCE ICT Groep Nederland en PurpleCloud zetten samen nieuwe stap met verhuizing naar De Meern

By 27 augustus 2020 No Comments

AVANCE ICT Groep Nederland streek precies 10 jaar geleden neer in Breukelen op een prachtig plekje langs de Vecht. Vanuit een statig kantoorpand werd hard gewerkt aan de groeiambities van de dienstverlener, die al sinds 1991 actief is binnen de IT-markt. Dochterbedrijf PurpleCloud was sinds een jaar gevestigd in een modern kantoor in Harmelen. Toch hebben de bedrijven besloten om samen per 1 september 2020 een nieuwe huisvesting te betrekken in De Meern.

Algemeen directeur Ron Stomp geeft aan dat de verhuizing de nodige ruimte biedt om de communicatie met afdelingen en medewerkers te verbeteren en als organisatie door te groeien: “Natuurlijk is het kantoor in Breukelen de afgelopen jaren een heerlijke werkplek geweest. Maar een Rijksmonument kent ook wel nadelen. Bij koud of juist warm weer is het lastig om een goede temperatuur te houden. En door verdiepingen en kamers was de communicatie tussen collega’s niet ideaal. Omdat ook PurpleCloud de afgelopen 2 jaar flink is gegroeid, hebben we uiteindelijk besloten om samen op zoek te gaan naar een modern kantoorpand. Sneller dan verwacht is dit gevonden in De Meern”. 

Nieuwe locatie
De nieuwe locatie biedt voldoende ruimte aan de ca. 25 medewerkers die vanuit het kantoor opereren zoals management, sales, resourcing en administratie. Het merendeel van alle ruim 120 medewerkers, ICT specialisten, zijn actief voor en bij opdrachtgevers. Ondersteuning op het gebied van Cloud, het inrichten, beheren en beveiligen van de infrastructuur is de kracht van het bedrijf, dat volgend jaar al 30 jaar actief is in deze dynamische markt.

Uitdaging en kansen
“De IT-markt is continu in ontwikkeling. Dit jaar misschien wel meer dan ooit tevoren, vanwege Covid-19, dat heeft gezorgd voor een versnelde ontwikkeling naar thuiswerken. Dat heeft invloed op de bedrijfsprocessen, beveiliging, communicatie met medewerkers en klanten en nog veel meer zaken. Verandering vraagt om aanpassing, maar biedt ook kansen” aldus Stomp.

AVANCE ICT Groep Nederland
Boteyken 217
3454 PD De Meern
088 1991 000