Evenementen

Eindelijk weer een feestje

By 9 september 2021 No Comments

Na een teleurstellende zomer met nog steeds veel restricties werd het wel weer tijd voor een klein feestje… Hoewel het ‘kortdag’ was en sommige collega’s nog op vakantie waren, werd toch besloten om nog even te genieten van het uitzonderlijke nazomerweer en Joop en Anoeska op een mooie manier uit te zwaaien.

Op woensdag 8 september werden alle medewerkers van AVANCE en PurpleCloud hartelijk ontvangen bij Beachclub Klein Scheveningen, prachtig gelegen aan de Lek, voor de End-Of-Summer-BBQ. Na het tonen van de QR-code of het afnemen van een snelle test was het genieten geblazen op het zonovergoten terras en een hartelijk terugzien van collega’s die we al heel lang niet meer ‘live’ hadden gezien.

Na de BBQ nam Ron het woord en stond stil bij het 30-jarig bestaan van AVANCE en sprak daarna mooie woorden i.v.m. het uitzwaaien van Joop en Anoeska. Gelukkig bijgestaan door William en Carin, omdat er hier en daar een traantje werd weggepinkt.

Ron gaf aan dat er weer snel een vervolg zal komen voor een leuk event, dan met de partners, zodra de situatie dit toelaat. Al met al een zeer geslaagde meeting waarvan, met dank aan Andre, we nog even na kunnen genieten bij het bekijken van de foto’s!