Persberichten

AVANCE bestaat 30 jaar

By 6 oktober 2021 No Comments

1991 was een roerig jaar. Met een raketaanval op 17 januari begon de golfoorlog in Irak. De excentrieke zanger Freddy Mercury overleed aan de gevolgen van de ziekte AIDS. Viel er 30 jaar geleden ook iets bijzonders en positiefs te melden?

Jazeker! Op 1 oktober 1991, 30(!) jaar geleden, zag AVANCE ICT Groep Nederland het levenslicht!

Het avontuur begon in het Groene Hart, in Woerden om precies te zijn. Na 5 verhuizingen in Woerden en Breukelen is AVANCE afgelopen jaar neergestreken in De Meern, waar we vanuit een heerlijk modern kantoorpand (met sporthal!) samen met zusterbedrijf PurpleCloud enthousiast blijven doorgroeien in een uitdagende ICT markt.

Het jubileum van AVANCE is niet onopgemerkt gebleven. Speciaal voor de gelegenheid is het Polygoon journaal (wie kent het nog?) nieuw leven ingeblazen om dit opmerkelijke feit wereldkundig te maken 😉

Echt fantastisch… Check it out!