AlgemeenPersberichten

‘Generaal’ Michael Jakobi zwaait af

By 21 juli 2022 No Comments

Als een militair aan het einde van zijn loopbaan met pensioen gaat, dan noemt men dit ‘afzwaaien’. De titel van dit stukje proza spreekt voor zich, na ruim 20 jaar zwaait onze Generaal Jakobi af.

Voordat Michael Jakobi in de jaren 90 zijn loopbaan in de ICT begon, was hij actief bij het Korps Commandotroepen van Defensie. Met zijn gemillimeterde kapsel, robuuste optreden en werkethos kreeg hij daarom 20 jaar geleden al snel bij AVANCE de koosnaam ‘De Generaal’. Een opdracht vinden voor Generaal Michael was nooit moeilijk. Met zijn ervaring en presentatie was iedere intake een zekerheid. Zat hij ergens op een opdracht, dan zag je hem jaren niet meer terug. Met name bij de Gemeente Den Haag heeft hij vele projecten tot een goed einde gebracht. Michael is een echte Rotterdammer. Een kans om bij de Gemeente Rotterdam, zijn hometown, nog de laatste jaren te werken voor hij echt met pensioen was dan ook een kans die hij niet kon laten schieten. En dan snappen wij helemaal!

Met een lach en een traan zwaaien wij hem dan ook uit. Uiteraard met een hapje en een drankje. Michael het gaat je goed! Bedankt voor jouw buitengewone inzet al die jaren. En speciaal voor jou (…) organiseren we in september een personeelsweekend in Rotterdam en hebben we Ahoy afgehuurd voor een knetterleuk feest Back tot he 90’s! Om op de dansvloer met alle AVANCE collega’s en hun partners nog 1 keer terug te denken aan die goeie ouwe tijd 😉